Emberek a Görgey artúr akadémia mögött

Köszöntelek weboldalunkon!

Kocsis Ádám vagyok, történész, történelemtanár, a Görgey Artúr Akadémia megálmodója. Több mint 10 éve foglalkozom érettségi felkészítéssel közép- és emelt szinten is. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Doktori Iskolájának elsőéves doktorandusz hallgatójaként kutatásom kezdetén vagyok.

Amit most láttok, az az eddigi érettségi felkészítés során szerzett gyakorlati tapasztalatnak és az egyetemen szerzett elméleti tudás találkozásának egyvelege. Ezt modern, fiatalos külsőbe csomagoltuk, és ezeket ötvözve alkottuk meg a Görgey Artúr Akadémia online tananyagait, hogy az érettségire való felkészülés idő-, energiahatékony, szórakoztató és egyben hasznos is legyen. Az oldalt és az anyagokat a visszajelzéseitek alapján folyamatosan fejleszteni fogjuk, hogy megőrizzék felhasználóbarát és kreatív jellegüket.

Sikeres felkészülést kívánok az érettségire – a Görgey Artúr Akadémia anyagaival vagy anélkül is.

Érdekesség:
Görgey Artúr nevének írása i-vel is helyes – a tudós-hadvezér életének egyharmadában y-nal, kétharmadában i-vel írta nevét. Azért választottuk az y-os verziót, mert Görgey(i) Artúrnak ez volt az eredeti neve.

Kocsis Ádám

A Görgey Artúr Akadémia alapítója

7 bosszantó típushiba című ingyenes e-book

Már csak egy lépés van hátra!

Kérlek add meg az e-mail címedet, ahova kiküldhetjük számodra az ingyenes e-bookot. 

Ha szeretnél a jövőben más hasznos anyagot is kapni tőlünk, iratkozz fel hírlevelünkre is!